söndag 10 november 2013

Mara

I helgen var jag och några till på Falköpingsmaran. Det var en relativt stor träff  med ca 100 personer som var där för att scrappa. Kul!

Jag var lite produktiv och fick gjort 3 kort. Två julkort och ett farsdags kort från som mina töser skulle ge till sin pappa.

Det första jag gjorde var till en tävling där man skulle ha 7 av något och jag valde att ha 7 st halvpärlor.
Stämplen är en från Mejlens Desingns som heter Happy Little Gnome.  Stämplen är färglagd med copics. Texten är den die från Rox stamps som jag lånade av min syster.


Nästa kort jag gjorde var en tävling som skulle handla om jul hur man ville. Jag valde att använda en Magnoliastämpel som jag har färglagt med copics. Runt stämpeln har jag använt en Gummi apan stämpel som är som stänk. Sedan har jag använt en stickles runt kanten. Lite blommor samt en hörndie.


Det sista kortet som jag gjorde var ett farsdags kortet som jag redan nämnt. Jag har valt att stämpla Gummi Apans ljusstämpel på mönster papper som jag sedan klippte ut och satte fast på ett vitt papper. Sedan färglade jag lågan med gul färg. Jag tog färdiga bokstäver och skrev till far med. För att de skulle hända något mer på pappret ritade jag en "ram" runt om. Det var allt för denna gång. 

Ha en bra dag.

Sandra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar